March 20, 2011

Genap lah Setahun Jagung.

....hallo sume kekawan belogger or non-belogger,,hope hepi2 je ea! ;) sempena 20 March 2011 ni, hari && saat yg ak tggu2..walaupon pnt setelah 15 jam berade kt Extreme Park Shah Alam coz ade tournament futsal 1 Malaysia, blik2 je tros on9 utk update belogg ak nih...fuhh! 20 march 2010 adelah detik b'sejarah coz ak b'mule m'jadi blogger & hari ni pada tarikh yg same..*thun je laen coz da 2011.. genap lah setahun ak menjadi sowg bLOGGER..bravo2! hahaha... first entry ak yg b'tajuk aku seorang blogger adelah hasil pertame ak && ak hrp ak akn tros aktif dlm dunie belogg ni & akn tros share story2 ak ngan kowg sume.. terima kasih sgt2 kpd kekawan blogger yg support ak selame ni utk m'jd sowg belogger tp blum  femes lg lah.. ;p ckup lah kot ucapan ak yg ta seberape nih, bdn penat & letih sgt2, then sok pg de training lg.,mau mandi dlu..adoyaii! thnx again...


congrates & thanks to all...





p/s: INFINITY thanks to karmila kamarudin coz sbb dy jgk lah wujud nye belogg ak nih..ngee! blog beliau gk lah m'jd inspirasi ak.. thnx ea, syg awk lorh! ;)

4 comments:

  1. hehe...
    kiki dh x ingat bile start wat blog lorh..
    ko ingat ag..
    n yg penting coz DYE ko knal blog kn3...
    statement bah... huhu..
    ;))

    ReplyDelete
  2. nk igt sng je,,tgk 1st entry de tarikh.. ;p
    hehehehe...
    iye3,sbb dy.. lalalala~
    bluek!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...