February 6, 2011

Tiramisu.

..ahaa, entry ni bkn psl drama TIRAMISU yg kt TV3 kul 7 ptg tu ea, nme je yg same. *tp ak mmg ta pnh miss lg r tgk drama tu.feveret kot! ngee. TIRAMISU ni lau kowg mane yg ta taw tu, adelah sebuah kek. (sebuah kah?) lantaklah.hehe ak ta bape nk taw sgt ingredient nye, mkn je ak taw. =) kek ni sgt sedap, not fully choclate if ade pun juz a lil bit sbgai bhn tmbhn@hiasan. mne yg ta suke choclate tu, still bole try gk kek  ni. but, ak pn br skali mkn kek ni && sgt mengidam bnde ni skg. *da mcm owg pregnant la pulok! huhu. hrge nye tade la mhl sgt aorund rm70-80,je!hehe. tape,tggu bln 4 t, insyaAllah burday ma luvly mom ak nk bli kek ni. (burday ak pn bln 4 gk, 4 days after ma mom.ngee!) mne yg nk mkn tu, jmput la dtg umh t ea. ;)




sgt cute ini kek. love that!


*sekadar hiasan. (da terliur ni..)



p/s: sape yg rse bek ati nk blnje ak mkn kek ni, di'alu-alu kn..ak sgt hargai! >.<

4 comments:

  1. tnggu aku ye bln 4 t,haha. pintu jgn kunci!

    ReplyDelete
  2. farhana: sile2,nk kunci spare pn bole!haha.

    ReplyDelete
  3. karmila: erk, mmg nga tggu la awk.. nt smpai kot.ngee! ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...