January 17, 2011

critical....

..slmt ptg sume (*tgk time post oke),, saje je aq luangkn mase kt blog ni coz da ta taw nk wtpe sgt. ni la akibatnye lau tade kje.hehe! hmm,tade p'kembangan t'baru pn tp aq mmg da sedia kembang pn. anda sume pn tahu kn. =) tp aq selalu t'fikir sejak kebelakangan ni, aq rase bnyk sgt bnde yg aq berharap && sume tu belum pasti bole jd knyataan. dlm erti kate len "SYOK SENDIRI" la kirenye..ngee! tape lah, bia lah aq tros b'harap ngan harapan sume harapan tu bole jd harapan yg menjadi knyataan suatu hari nanti,,insyaALLAH! 







with hopes: fizreen (~.~)

2 comments:

  1. ape yg kau harap-harapkan? huhu!

    ReplyDelete
  2. bnyk bnde...bia lah secret utk mse skg nih.
    ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...